OSTA ROHKEM JA SÄÄSTA ROHKEM | KUNI 38% ALLAHINDLUST TELLIMUSELE | KOOD: ROHKEM
LISA 5% ALLAHINDLUST OSTES 1 TOODET SNÄKKIDE SEAST

Kahjuks see toode on hetkel otsas

Teised kliendid ostsid selle asemel

THE Diet

Uuendatud koostisega dieetvadak

EUR

THE Diet

Uuendatud koostisega dieetvadak

EUR

Kogus:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

KUNI 38% ALLAHINDLUST | KOOD: ROHKEM

Ostke rohkem, säästke rohkem!


  • Ostudele kuni 35 euro - 33% allahindlus
  • Ostudele üle 35 euro- 35% allahindlus
  • Ostudele üle 50 euro- 38% allahindlus

KOOD: ROHKEM

***

Ühe tellimuse kohta kehtib üks allahindluskood tellimustele kuni 300EUR. Klient saab teha mitu tellimust.Allahinldused ei rakendu uutele riietele, näidistele, kreatiinidele, hazelnut whip batoonile ja clear whey isolaatidele.

Ostke rohkem, säästke rohkem!

Tarne ja tagastamine

Meie kohaletoomise võimaluste kohta lisateabe saamiseks palun klikkige siia.

Kui ma ei ole oma ostuga täiesti rahul?

Klientide arvustused

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 arvamused)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Klientide �levaated

Kui arvamustes viidatakse toidule või kosmeetikatoodetele, siis tulemused võivad olla erinevatel inimestel erinevad. Klientide kommentaarid on sõltumatud ega esinda ettevõtte Hut Group seisukohti.

Siiani parim, mida proovinud olen

Jah, pealkiri räägib enda eest! See valgupulber on erinevate valkude segu (vadak, isolaat), milles leidub laia profiiliga aminohappeid. Vadak ja isolaat täiendavad teineteist, kuna on veidi erineva imendumisprofiili ja -kiirusega, seega lihaste taastumise seisukohast on tegemist hea komboga (kaseiin võiks ka veel juures olla). Olen proovinud väga mitmete erinevate tootjate (Iconfit, Scitec, Fast, BSN, Biotech jpm) vadakuvalgupulbreid, aga konkreetselt see pulber on siiamaani favoriit. Soola-karamelli maitse on lihtsalt ülim! Eelised: 1) väga rikkalik aminohapete kooslus, kuhu on lisatud ka dieeditajale rohkem või vähem vajalikke aineid seedetegevuse soodustamiseks (rohelise tee ekstraktil pole teaduslikult tõestatud märkimisväärset mõju ainevahetuse hoogustamiseks, tegemist pigem platseeboefektiga, CLA efekt on ka pigem küsitav, aga on alust arvata, et efektiivsem kui rohelise tee ekstrakt). Seedeensüümid aitavad valku paremini lõhustada ja seetõttu on kehal lihtsam aminohappeid kasutusele võtta; 2) lahustuvus on väga hea eelkõige piimaga, aga ka 1:1 vesi:piim oli tulemus sama hea. Kes soovib piima arvelt veel rohkem kaloreid piirata, siis veega saab suurepäraselt hakkama; 3) pakendatud purki ja kuigi pulber on üsna sõmer, siis pulbrit on kõvasti mugavam purgist kätte saada ja on vähem lendumist; 4) soolakaramelli maitse on bona fide nauding, eriti madala kaloraažiga seisundis. Puudused: 1) hind on üsna krõbe, aga samas koostis õigustab veidi kõrgemat hinda. Lihtsalt minu arvates võiks see olla veidi odavam. Kui on allahindlus ja oled parajasti dieedil - ära pikemalt mõtle ja kraba see proteiin! 2) maitsevalikut võiks laiendada, aga mina peale soolakaramelli ei tahagi midagi muud hetkel proovida. 3) ettepanek oleks toodet veelgi täiustada keskmise ahelaga rasvhapete lisamise teel (kookosrasv), et soodustada kaalulangetamist.

Oli see kasulik?