Orgaanilised kakaovõi nööbid
Mis on Orgaanilised kakaovõi nööbid?
Kakao Oad on kuivatatud ning täielikult fermenteeritud Theobroma Kakao Puu seemned, millest saadakse nii kakao tükid kui ka kakaovõi.
Kakaovõi valmistatakse jahvatatud kakao nööbikestest, et valmistada kakao pasta. See protsess võimaldab eraldada või pulbrist. Erinevalt kakao pastast, kakaovõi saadakse tooretest kakao nööpidest, kakao pasta aga röstitud kakao nööpidest. Võil lastakse seejärel tahkuda ning vormitakse nööbi kujukesed. Kakaovõi sisaldab suures koguses ladestunud rasvhappeid steariin- ja palmitiinhappest. Meie Orgaaniline Kakao Või on sertifitseeritud orgaaniliseks Pinnase Ühingu poolt koodi GB-ORG-05 all.
Mis on kasutegurid?
Kakaovõi koosneb 99% toidurasvadest ning on väga käepärane küpsetamisel ning söögi valmistamisel.
Palun pange tähele, et selle toote märgistamine on minimaalselt alati olemas inglise keeles. Informatsioon prantsuse, itaalia, saksa, hispaania, taani, rootsi ning soome keeles võib samuti olla tootel välja toodud.
Sageli koos ostetud