Guarkumm
Mis on guarkumm?
Guarkumm on jahvatatud guaaraoa endosperm, aastased liblikõielised. Guarkummi kasutatakse peamiselt emulgaatorina, paljudes toiduainetes paksendusainena. Sellel on neutraalne lõhn ja maitse ning seda saab kasutada koostisainete sidumiseks ja veelekete vähendamiseks.
Guarkummi kasulikkus
Guarkumm on gluteenivaba toidu paksendaja, stabilisaator, emulgaator ja tekstuuriparandaja.
Kellele guarkumm sobib?
Guarkumm on ideaalne kõigile, kes otsivad paksendajat, emulgaatorit ja tihendajat oma küpsetistele, moosidele, suppidele, salatikastmetele, kastmetele, siirupitele, mahladele ja piimatoodetele.
Vastutusest loobumine: Seda tohiks tarbida ainult koos piisava koguse vedelikuga. Soovitame selle toote kasutamisest hoiduda inimestel, kellel on probleeme sooltesulgusega.
Kõigi meie klientide toitumisalased valikud on meie jaoks äärmiselt olulised. Kuigi see toode on valmistatud kasutades koostisosi ja töötlusvahendeid, mis sobivad veegantoitumisele, siis palume tähele panna, et samas tootmishoones töödeldakse ka piimapulbreid ning väikeses osas võib neid olla sattunud ka tootesse.
Pange tähele, et selle toote märgistus on saadaval minimaalselt inglise keeles. Olenevalt tootest on saadaval ka prantsuse, itaalia, saksa, hispaania, taani, rootsi ja soome keelne informatsioon
Sageli koos ostetud