Orgaanilised kakao-likööri nööbid
Individuaalselt vormitud orgaanilised kakaonööpide vormid
Mis on Orgaanilised kakao-likööri nööbid?
Sisaldades mitmeid aktiivseid koostiosi, Kakao oad on toored alused šokolaadi valmistamisel. Pärit troopilistest Lõuna-Ameerika kliimadest, Theobroma Kakao puud peetakse enim pühaks Maiade ning Asteekide hulgas. Omaette on Kakao oad suurepärased "supertoidud", sest nendes sisaldub lai kogus erinevaid toitaineid. Toodetud orgaaniliste kasvatajate poolt ning korjatud käsitsi kaunade kaupa, toored oad omavad kõrgeimat kvaliteeti ning läbivad fermentatsiooni protsessi, vähendamaks esialgset kibedat maitset. Kakao Liköör valmistatakse jahvatatud ning pressitud Kakao tükkidest, mille tulemusena valmib Kakao pasta. Seejärel sulatatakse pasta, et sellest saaks liköör. Liköör jahutatakse ning asetatakse nööbikujulistesse vormidesse. Orgaanilised kakao-likööri nööbid on sertifitseeritud Pinnase Ühingu poolt koodi GB-ORG-85 all.
Mis on kasutegurid?
Kakao liköör on mitmekülgne toit, mida võib lisada nii jookidesse, magustoitudesse kui ka küpsetistesse. Lihtsalt lisage magusained ning kasutage kui tavapärast küpsetusšokolaadi.
Palun pange tähele, et selle toote märgistamine on minimaalselt alati olemas inglise keeles. Informatsioon prantsuse, itaalia, saksa, hispaania, taani, rootsi ning soome keeles võib samuti olla tootel välja toodud.
Sageli koos ostetud